Vélemények a trader mesterkurzusról

“Ha hozzám hasonlóan “szerelmes” vagy a tőzsde varázslatos világába, vagy csak “flörtölsz” vele, akkor jó szívvel ajánlom ezt a fantasztikus oktatást.”
Tőzsde, forex, azok a varázsszavak, az a „borzasztóan” vonzó szakma – hivatásos kereskedő, pontosabban trader.
De… Mint minden szakmához, amit minőségesen és sikeresen szeretnél művelni, itt is mindenekelőtt TUDÁS, majd tapasztalat kell.
Nos, a tapasztalatok idővel gyűlnek, de a TUDÁSHOZ találni kell “valakit”, aki birtokolja, majd még ennél is fontosabb, “valakit”, aki kész önzetlenül átadni neked, aki megtanít mindent, ami elengedhetetlen a világ “legjobb” szakmájához.
Nagy szerencsém volt, hogy rátaláltam erre a kiváló és mindenekelőtt minőségi oktatásra.
Ha hozzám hasonlóan “szerelmes” vagy a tőzsde varázslatos világába, vagy csak “flörtölsz” vele, akkor jó szívvel ajánlom ezt a fantasztikus oktatást.
Amellett, hogy nagyon érdekesen, lazán és mindenekelőtt minőségi módon, sok gyakorlati példával és egy igazi szakember személyes tapasztalataival tanulhatsz meg mindent, ami ennek a munkának a végzéséhez szükséges, ritka alkalma egy ilyen csodálatos emberrel együttműködni.
Ez az oktatás életem egyik legszebb és leghasznosabb élménye, és higgyétek el, minden belefektetett percet és centet megér, és biztos vagyok benne, hogy a többség, akinek volt lehetősége részt venni rajta, ezt szintén megerősíti. 

 

 

 

 

Magocs Tibor, Újvidék

“Átláthatóvá tette a tőzsde világát és személyi fejlődésem is meglendült, mégpedig jó irányba.”
Szemléltetem, (mármint leírom) hogy mit adott nekem ez a lehetőség.
Nekem a tőzsdevilág egy “MÁTRIX ” volt. De, csak volt! Köszönhetem mentoromnak: Karesznak!
Amíg meg nem talált ez a válságálló szuper szakma, addig éltem a kis életemet a közösségemben, néhányukkal folytattuk, vagy időnként űztűk a rossz szokásokat. Ide tartozik a hosszúra nyúló sörözések, cigi stb. Mivel vállalkozó vagyok, na, nem nagy, csak ilyen kisebb helyi kereskedő, viszont már 18-adik éve, s így kissé befásultam. Igen teszem a dolgom, nagyrészt igen lelkesen, de határt szab az idő és a pénz sem jön csőstül, mint ahogy elképzeltem már erre az időszakra, mert folyamatosan azért fejlesztgettem…
Na, de nem errefelé akartam kanyarodni, hanem mostanra köszönhetően Karesznak, új dimenziókban gondolkodom.
Átláthatóvá tette a tőzsde világát és személyi fejlődésem is meglendült, mégpedig jó irányba. Vannak új céljaim és nem kicsik! Most már a hosszú munkanap után nem a sörrel hígítom a fáradságot, hanem hazahúzok a családomhoz és fürkészem a piacot a monitoron keresztül, vagy éppen kerekedek demo-n …
Köszönöm az osztálytársaimnak is az együtt töltött időt, mert mind egytől egyig jó fejek. A mielőbbi találkozásunkra, most megiszom egy teát!
Sziasztok!

Mandity Arnold
kiskereskedő vállalkozó

“…Ajánlom mindenkinek, akit érdekel a tőzsde bátran vágjon bele…”
Érdekelt a tőzsde és megörültem, amikor értesültem a tőzsdeoktatás beinditásáról.
Az alaptanfolyamon sok mindent megtanultunk. Egy érdekes tanfolyamon vettünk részt ,és várom már, hogy élesben is kipróbálhassam.
Ajánlom mindenkinek, akit érdekel a tőzsde bátran vágjon bele. Jó társaság verődött össze. Az előadás érdekes és érthető. Az előadók feldobják a hangulatot. Sokat röhögünk.

Molnár Sándor
nyugdíjas, Óbecse

“Mit kaptam a tanfolyamon?
Tudásszerzési igényt a további fejlődéshez. Alapokat a szakmai eredmények és céljaim megvalósításához. Lehetőséget a tőzsdére vonatkozó ismeretek megszerzéséhez. Tapasztalatot átadó Barátokat. Újabb célok kitűzésének esélyét, az egy életen át történő tanulás által. TUDÁST, de főként számos új információt.”

Raj Rozália
A Vajdasági Magyar Folklórközpont titkára, Szabadka

“Akik nem tudnak dönteni, azoknak azt ajánlom, hogy érdemes belevágni.”
1. Érdekelnek az új lehetőségek, amelyekkel javítani tudok az életemen. Pár barátomtól hallottam, hogy ez egy jó esély a tovább lépésre.
2. Az alap tanfolyam végére Karesz meggyőzött, hogy ez egy összeszedett, alapos program. Ez működik kellő idő és odafigyelés ráfordításával. A szabályok betartásával hasznos dolog lesz.
Nem tudom pontosan leírni,hogy mit vártam ettől az egésztől, mert ez egy új és ismeretlen világ volt számomra. Viszont elégedett vagyok azzal, amit kaptam és úgy gondolom, hogy használható dolgokat tanultam meg.
3. Igen, úgy érzem el tudom érni a céljaimat. Tisztában vagyok azzal, hogy még sok gyakorlásra és tapasztalatra van szükségem, de ez már csak rajtam múlik. De, meg lesz!!!
4. Akik nem tudnak dönteni, azoknak azt ajánlom, hogy érdemes belevágni. Aki kellő elhatározottságot érez magában, aki nincs megelégedve jelenlegi munkahelyével, életminőségével, mindenképpen érdemes megpróbálnia.
5. Ami a legjobban tetszik, az a csapat és az előadók előadásmódja. Ez által nagyon jó hangulat uralkodik az előadásokon. Nagyon motiválóan hat rám.
Hajrá mindenkinek:)

B.T.
Zenta

“A tőzsdei előadások alapján, melyek átfogóak, részletesek, számtalan praktikus tanáccsal ellátva, csak eredményesen lehet tőzsdézni a jövőben. Meggyőződésem, hogy a tőzsdeoktatásba befektetett pénz és idő már most busásan megtérült.”
Most a tőzsdeoktatás végén mondhatni, hogy komplett tudást kaptam pénzvilág és a tőzsde működéséről. A kapcsolódó személyiség fejlesztési előadásokon keresztül most 70 évesen jöttem rá, hogy mit hogyan kellett volna csinálni 55 évvel ezelőtt.
Eddig is hallottam, hogy pozitívan kell gondolkodni, és a dolgokhoz is pozitívan kell hozzáállni stb. Azt azonban, hogy ehhez miként kell átprogramozni az agyat, azt most tanultam meg. Ez nélkül pedig az egész csak mese. Az előadások során és a könyvek olvasásakor többször elképedtem a számomra új megközelítéseken. A végén mindig rájöttem, hogy igazuk van. Munkám során sokkal hatékonyabb, gyorsabb, kitartóbb lettem. Pontosan tudom, hogy mit mikor miért akarok, és azt hogyan lehet elérni.
Meggyőződésem, hogy a tőzsdeoktatásba befektetett pénz és idő már most busásan megtérült. Azonban ez még csak a reggel, most kezdődik a nap. A tőzsdei előadások alapján, melyek átfogóak, részletesek, számtalan praktikus tanáccsal ellátva, csak eredményesen lehet tőzsdézni a jövőben. Én hálás vagyok Kunos Károlynak, hogy kibillentett a céltalan szöszmötölésből és elindított egy úton, melynek eredményessége csak tőlem függ.
Szeretettel:

Sándor Flórián (70)
gazdálkodó, pálinka főző, Zenta

“Most már tudom bármit elérhetek és bármiben sikeres tudok lenni… Kiszálltam a mókuskerékből a kezembe vettem az életem végre.”
Szia
Hol is kezdjem? 🙂 A legfontosabb amit a tanfolyam adott nekem az az, hogy most már tudom bármit elérhetek és bármiben sikeres tudok lenni. Persze azt is megtanultam, hogy munka és tanulás nélkül ez lehetetlen, de hát valamit valamiért.
Megtudtam hogyan fejleszthetem magam, hogy tudok jó tulajdonságokat szerezni, igen ezekkel nem csak születni lehet 😀 De megtanultam azt is hogy lehet elhagyni rossz szokásokat pl. cigaretta. 1 év 2 hónapja nem dohányzom, el sem hiszem pedig nagyon szerettem.
Elkezdtem edzeni ami megint csak annyira távol állt tőlem, ma már ez szinte rutin, hogy heti 3 nap csinálom. Sorolhatnám még, de úgy gondolom ezek mindent elárulnak. Érdekes pedig tőzsde tanfolyamra jelentkeztem :D. Viszont ezek mellett megtanultam rengeteg technikát hogyan lehet kereskedni a világ piacain itthon a számítógépem előtt ülve.
Ma már megtaláltam a legjobban hozzám illőt és már ott vagyok a “tűz közelében”. Rengeteg munka volt és még több áll előttem de tudom,hogy mit csinálok és miért. Kiszálltam a mókuskerékből a kezembe vettem az életem végre. De ezt mind Karesznak köszönhetem. Kicsit hosszú lett, de még így is annyi minden van bennem 😀
Köszönöm neked.
Üdv.

Boros  Attila
főállású póker játékos

“Lassan vérprofinak érzem magam! … Hihetetlen merész álmaim vannak”
Személyes történetem egy kicsi darabja, de életutam legnagyobb állomása” – talán így tudnám jellemezi, hogy mit jelent nekem a Tőzsdetanfolyam. Amikor először hallottam a tőzsdéről csak egy mondat volt ami megfogott, és utána négy nap múlva lehetőségem volt megismerkedni Mentorommal. A Tőzsdedélután meghallgatása után tudtam, hogy az élet egy új lehetőséget kínál nekem. Tudtam, hogy ezt akarom és egy pillanatig sem volt kérdés, hogy belevágok, annak ellenére sem, hogy első hallásra nagyon sok pénzbe kerül! Bele sem gondoltam abba, hogy miből fizetem ki, csak arra, hogy ezt meg kell tanulom!
Azóta se tudom, hogy miből fizetem, egyszerűen csak jut rá. Mert így akarom! Épp túl voltunk egy nagy befektetésen úgy ,hogy semmi megtakarított pénzünk sem volt. Őrült ötletnek tűnt, de mint kiderült nem lehetetlen. És most már tudom, tényleg semmi sem lehetetlen, csak akarni kell! És ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg. Ha azóta valaki avval érvel, hogy nincs rá pénze azon csak nevetni tudok, mert tudom, hogy csak kifogást keres, még saját maga előtt is, igazából magáról hárítja el a felelősséget és a kevés pénzre fogja! Nagyon sokat tanultam a személyiségfejlesztő blokkokból is. Megnyitotta nekem azt a világot amiben minden álom valóra válhat.
Megismerkedtünk nagy személyiségfejlesztő trénerek gondolataival, gazdag emberek titkaival az órán és az általa ajánlott könyveken keresztül. Más ember lettem! Mindig időhiányban őrlődtem, rengeteget fejlődtem és be tudom osztani sokkal jobban és eredményesebben az időmet. A problémamegoldó képességem is fejlődött sokat, és sec-perc alatt bármit el tudok intézni akár hivatali akár családi ügy lenne, nincs akadály!
És Karesz…
A tőzsde csodálatos világát ismertük meg apránként, úgy felépítve, hogy a legkevesebb számítógépes tudással is lassan vérprofinak érzem magam! Régi nagy álmom válik valóra: a tanulás lehetősége. Most igazán kiélhetem magam ezen a területen. Ahogy az ember újra tanulni kezd, többnek érzi magát és azóta már két idegen nyelvet tanulok párhuzamosan a tőzsde mellett. Hihetetlen merész álmaim vannak, amik megvalósulásában végtelenül hiszek. Feladat volt 100 álmot papírra vetni, és ellátni határidővel, nekem több van már mint 100, nem baj?! Eddig is pozitívan gondolkodtam, de most aztán igazán süt a nap! Gyermekeim is büszkék rám és biztatnak az elejétől kezdve, hogy anyu nehogy abba hagyd! Na, eszemben sincs!
És ami nagyon fontos: Karesz nem hagy magunkra, szinte kézen fogva vezeti a csapatot hétről-hétre a tőzsdeklubokon, végtelen türelemmel! Na és a csapat: Egy csomó drága ember, csupa pozitív figura! Jó velük együtt lenni! Mintha már ezer éve ismernénk egymást. Végtelen hálás vagyok a sorsnak, hogy közéjük vetődtem! Nincs az a nagy Köszönöm, amit ki lehetne mondani a Mentoromnak
azért, hogy megmutatta és elindított ezen az úton!
Köszönöm Karesz!

Dobrotka Judit
bolti eladó, Ada

“Most már tudom, hogy megérte.”
Szívből ajánlom mindenkinek, aki még csak kacérkodik a gondolattal, hogy belevágjon, hogy vágjon bele!
Kicsit talán rendhagyó lesz az én levelem, ugyanis nem kívánom olyan nagyon dicsérni Kareszt, annál inkább becses személyemet 😉
Ott kezeném, ahol még fel sem merült bennem a tőzsdetanfolyam létezése. Egyszerűen egy belső hang azt suttogta: “tőzsde….tőzsde….” Kis utánajárással, rájöttem, hogy van a Forex, meg hogy mit akar… De az információ nem volt kielégítő számomra, gyorsan félretettem. Bizonytalanba nem vágjuk azt a bizonyos fejszét, gondoltam én…. akkor. Ezután anyukám felhívta a figyelmemet egy bizonyos cikkre az újságban a Pozitív napról (véletlenek összjátéka????) Amelyre természetesen nem mentem el, de fölkerestem a honlapját, információ szerzés céljából… Jujjj, nagyon nem tetszett.
Elolvastam… otthagytam, de csak három napra. Kicsi hang a fejemben még mindig a TŐZSDÉT szajkózta. Már kezdtem én is szajkózni a férjemnek. Ő kicsit furcsállta, de beleegyezett. A honlapot újra megnéztem (jaj, lemaradok a befizetési határidőről!) Kétségbe esve kerestem meg, hogy én be akarom fizetni az első két napot. Nem tudom, hogy volt-e valaki még rajtam kívül, aki úgy fizette be a beugrót, hogy még egy tőzsdedélutánt sem nézett, hallgatott meg. De nekem ott megölt az a bizonyos elv arról a bizonyos fejszéről. Belevágtam a bizonytalanba, utólag bevallom, nem volt mindegy. Féltem rendesen. Most már tudom, hogy megérte.
És ezúton szeretnék köszönetet mondani magamnak, hogy hallgattam a belső hangomra….
hogy nem engedtem, hogy elmenjen mellettem ez az óriási lehetőség, amit Karesz nyújt…
hogy szorgalmasan eljárok a tanfolyamnapokra, amelyek érdekfeszítőek és tanulságosak…
hogy lelkesen gyakorlom a megtanultakat és ici-pici sikereket már én is elkönyvelhetek magamnak a 6. nap után
hogy a pénzhez és a sikerhez való hozzáállásomon javítani tudtam
hogy ezáltal már egy régóta dédelgetett álmom is karnyújtásnyira van tőlem
hogy az univerzum sokkal tisztábban veszi az adást és gyorsabban válaszol…
És még sorolhatnám.
Szívből ajánlom mindenkinek, aki még csak kacérkodik a gondolattal, hogy belevágjon, hogy vágjon bele!
Köszi Karesz! Jó, hogy vagy!
Tisztelettel:

László Horváth Virág
nyelvtanár, Magyarkanizsa

“A tőzsdézést nem hogy jó lehetőségnek , hanem kimondottan egyedülálló kitörési esélynek tartom…. Az előadások letisztult és átadásra előkészített tudást, valamint általános professzionalizmust tükröztek”
Ezt a tanfolyamot mindenféleképpen életem legjelentősebb eseményei között tartom számon.
Mi a véleményem a tanfolyamról? Mit is mondhatnék még, hiszen tanfolyamtársaim már olyan sok pozitív dolgot említettek, amelyekkel én is messzemenően egyetértek.
Nem rendelkeztem semmilyen pénzügyi képzettséggel. A kereskedés, a vállalkozások és a befektetések világa is távol állt tőlem, korábban nem is szerettem ilyen kérdésekkel foglalkozni. Annyira elvontnak tűnt nekem az egész, hogy meg sem próbáltam közelíteni hozzá. Persze az idő előre haladtával, különösen a családalapítást követően szembesülnöm kellett a ténnyel, hogy e területet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Így tulajdonképpen azért jelentkeztem a tanfolyamra, mint gondolom társaim közül többen is, mert feleségemmel kiutat kerestünk anyagi problémáinkból, és erre a tőzsdei kereskedés elsajátítása jó lehetőségnek látszott.
Most már, ahogyan a tanfolyamot gyakorlatilag befejeztem és mélyebb belelátásom van ezekbe a dolgokba, a tőzsdézést nem hogy jó lehetőségnek , hanem kimondottan egyedülálló kitörési esélynek tartom. Mindemellett a kurzus hozadékai közül mégsem ezt emelném ki elsősorban.
Ami számomra a legjelentősebb felfedezés volt az elmúlt egy év során, az az, hogy nem csak az olyan készségek tanulhatók és fejleszthetők amelyekkel például az iskolai oktatásban foglalkoznak, hanem az akár olyan megfoghatatlannak tűnő dolgok is mint az önismeret, személyiségfejlesztés, érzelmeink megfelelő kezelése vagy éppen a dolgokhoz való hozzáállásunk jelentősége. Ez a terület valószínűleg azért is tett ilyen mély benyomást rám, mert ezelőtt a témával kapcsolatos könyveket nem nagyon értékeltem, persze anélkül, hogy egyet is elolvastam volna.
A tanfolyam technikai része fokozottan felépített, érthető és követhető módon vezet be a tőzsdei kereskedés mikéntjeibe. Az anyag kifejezett gyakorlatiassága mellett mégis teljességre törekvő: a szűkebb értelemben vett szakmai ismeretek mellett kellő hangsúly van a megfelelő tőkekezelésen és a pszichikai felkészültség jelentőségén. Ez utóbbi az a pont, most már tudom, ahol a személyiségfejlesztés szervesen kapcsolódik a tőzsdéhez. Az előadások letisztult és átadásra előkészített tudást, valamint általános professzionalizmust tükröztek.
Lényeges megemlíteni a személyre szabott mentorálás lehetőségét. Erre a heti rendszerességgel megtartott tőzsdeklubokon nyílik mód, amikor mindenki, aki igényli, közvetlen visszajelzést kap tudásáról, haladásáról. Ez a lehetőség az utolsó tanfolyamnap lehallgatása után is mindenki előtt nyitva áll.
Én is mindaddig élni fogok vele amíg a megszerzett tudást nem tudom teljesen önállóan a gyakorlatban megfelelő eredménnyel alkalmazni. Ezenkívül azok is számíthatnak segítségre akiknek gondot okoz a számítógép vagy az egyes szoftverek kezelése. Mindezek alapján az a véleményem, hogy az előadóknak nem pusztán a tőzsdeoktatás a céljuk, hanem sikeres tőzsdei kereskedők kinevelésére törekednek.
Végül, de nem utolsósorban az a vetület ami talán a legnagyobb lehetőséget jelentheti a jövőben. Sok új emberrel ismerkedtem meg a tanfolyam révén, akikkel egyébként talán soha nem találkoztam volna. A sok különböző személyben mégis van valami közös. Mindenki nyitott az új lehetőségekre és megvan benne az elszántság, hogy pozitív irányban változtasson az életén. Ilyen módon egyrészt egy nagyon ösztönző közegbe kerültem, másrészt pedig számíthatok arra, hogy akár egy-egy gyümölcsöző üzleti kapcsolat is kialakulhat ezekből az ismeretségekből, hiszen együtt és azonos elvek mentén indultunk el ezen az úton.
Ezt a tanfolyamot mindenféleképpen életem legjeletősebb eseményei között tartom számon,mivel olyan gyakorlati tudás birtokába juttatott aminek segítségével meg tudom határozni céljaimat, valamint megtalálom a lehetőségeket is amelyekkel elérhetem azokat. 

Kiskároly Ferenc
biológus, intézményvezető, Szabadka